home_hover home mail_hover mail-small_hover mail-small mail activities_hover activities cancel check_hover check chevron clock close_hover close comment days edit_hover edit-small edit external_hover external facebook_hover facebook information_hover information link_hover link logout_hover logout mute_hover mute pause_hover pause plus radiocheck report_hover report reporters_hover reporters search share-bottom share-right sponsors_hover sponsors supporters_hover supporters-small supporters tag-right_hover tag-right updates_hover updates user_hover user volume playbutton

Algemene Voorwaarden

Deze website wordt beheerd door Edukans en is bedoeld om actievoerders (voor de projecten van Edukans) een handig actieplatform te geven en donateurs een veilige manier van doneren. Alle donaties via deze site komen bij Edukans terecht en worden volledig gebruikt voor het project waarvoor de actie is aangemaakt. Betaling gaat via iDeal of een machtiging aan Edukans (deze wordt eenmalig op een bepaald moment in de maand afgeschreven, dit kan dus soms een paar weken duren).

Content op actiepagina’s
Content geplaatst door actievoerders moet passende tekst en foto's bevatten. Is dit niet het geval, dan mag Edukans deze verwijderen. Een actiepagina blijft tot 1 jaar na het aanmaken actief op de site. Na deze periode verwijdert Edukans de actiepagina. Wil je eigen foto’s of updates langer dan een jaar bewaren, sla deze dan zelf op. We kunnen een actiepagina – op jouw verzoek – uiteraard ook eerder verwijderen. Neem daarover contact op met Edukans [email protected]. Edukans verwijdert ongebruikte actiepagina’s.

Privacy en gegevens  
Wij verwerken alle gegevens die je op deze website achterlaat zo zorgvuldig mogelijk. Edukans waarborgt en respecteert jouw privacy, onder andere door naleving van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Dit houdt onder meer in dat Edukans jouw persoonsgegevens beschermt en dat je bepaalde rechten kunt uitoefenen ten aanzien van jouw persoonsgegevens.

Dit Privacy Statement geeft een overzicht van de doeleinden van de gegevensverwerking in het kader van deze website, het gebruik van cookies op deze website en hoe je jouw rechten ten aanzien van jouw persoonsgegevens kunt uitoefenen.

Edukans maakt gebruik van uitgebreide veiligheidsprocedures voor de bescherming van de verwerkte gegevens, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot deze gegevens. Edukans verkoopt of verhuurt jouw persoonlijke gegevens niet aan derden. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te respecteren.

Klikgedrag
Op de website houden wij bezoekgegevens bij om de belangstelling voor de verschillende onderdelen van de site te meten. Daardoor kunnen wij de inrichting van de website aanpassen aan de belangstelling en ervaringen van onze bezoekers. Websites van derden De website kan hyperlinks bevatten naar sites die buiten het domein van Edukans liggen. Voor deze sites kunnen andere voorwaarden gelden. Edukans is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites en de software die je daarvan zou kunnen downloaden. Gebruik van deze hyperlinks is dus voor eigen risico.

 Post
Heb je je aangemeld voor onze e-mail nieuwsbrief en wil je deze niet meer ontvangen? Dan kun je je afmelden via de link onderaan de nieuwsbrief of door een mail te sturen naar [email protected].

Heb je specifieke vragen of opmerkingen over deze website, dan kun je deze stellen via de chatfunctie of per e-mail aan [email protected].